tanguirea Maicii Domnului

Manastiri in Prahova. Schituri in Prahova. Manastire in Prahova. Schit in Prahova. Schitul Sfanta Maria-Cricov. Parintele Cleopa. Manastirea Jercalai. Icoana facatoare de minuni. Sfintele Moaste. Sfanta Liturghie. Sfantul Maslu. Jercalai. Prahova. Romania. site ortodox. Manastiri in Prahova. Schituri in Prahova. Manastire in Prahova. Schit in Prahova. Schitul Sfanta Maria-Cricov. Parintele Cleopa. Manastirea Jercalai. Icoana facatoare de minuni. Sfintele Moaste. Sfanta Liturghie. Sfantul Maslu. Jercalai. Prahova. Romania. site ortodox.

" Smereste-te , om mandru , si inainte de toate frange-ti mandria... De te vei birui , vei deveni liber , cum nici nu te-ai fi inchipuit vreodata ...
Si vei incepe o lucrare mareata si-i vei face liberi si pe altii si vei vedea fericirea , caci viata ti se va umple "

  Este situat la circa 20 km nord-est de Ploiesti , pe şoseaua Bucuresti - Ploiesti - Buzau , iar in intersectia din Albesti-Paleologu cu drumul spre Constanta - la stânga spre Urlati . Treceti prin Urlati si continuati sa mergeti pe drumul asfaltat la stanga spre Jercalai , treceti podul de piatra peste Cricovul Sarat si dupa 500 m , in stanga pe deal , se afla Schitul Sf. Maria .
  Cu mijloacele de transport public din autogara Ploiesti Sud mergeti pana in staţia 11 Iunie , prima oprire dupa Urlaţi . Apoi continuati drumul asfaltat la stanga spre Jercalai, treceti podul de piatra peste Cricovul Sarat si dupa 500 m , in stanga , pe deal , se afla schitul Sf. Maria .
  Sunt şi autobuze care pleaca din Urlati la „Valea Cucului“, cu oprire in fata schitului , după 10 minute de mers .
  In cazul in care veniti cu trenul , coborati la Valea Calugareasca si de aici mergeti in sat la Primarie unde este statia pentru Jercalai .

hprahova

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player